Wie zijn we?

De Taalschool is onderdeel van het Centrum Voor Afstandsonderwijs, één van de de grootste opleidingsverstrekkers die Belgische en Nederlandse studenten begeleidt op het gebied van thuisopleidingen, groepslessen en afstandsonderwijs.

De Taalschool focust zich op kwaliteitsvolle taalstudies speciaal ontworpen voor mensen die hun talenkennis willen uitbreiden en op relatief korte tijd een vreemde taal willen beheersen op een professioneel niveau.

Wij hebben een zeer brede kijk op het begrip ‘taal’. Vandaag is taal meer dan alleen woordenschat en grammatica. Het is computer code, creatief design, lichaamstaal, enz. Daarom kan je bij ons ook terecht voor opleidingen in webdevelopment, grafisch design, presentatievaardigheden en talrijke andere skills waarmee je op de arbeidsmarkt scoort.

Taal leren bij de taalschool

Missie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs faciliteert jouw kennisverruiming en zelfontwikkeling, met een toegankelijke en betrouwbare aanpak. Je wordt doelgericht begeleid om het optimale uit jouw opleiding en professionele carrière te halen. Altijd en overal, want op afstand studeren is bovenal flexibel.

Visie

Om je professionele groei te ondersteunen en begeleiden kies je uit een ruim aanbod van praktijkgerichte cursussen om zelfstandig, samen met een persoonlijke online docent en de mogelijkheid tot een stage, de nodige ervaring op te doen en van je droomjob meteen realiteit te maken!

Ontstaan van de taalschool

Het begon allemaal...

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen op afstand, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag de dag.

Dit vertaalt zich verder naar meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten wereldwijd.

We zijn geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving.

Centrum voor Afstandsonderwijs is zo momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Op die manier maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en een betere toekomst voor iedereen mogelijk!

Belenus Group

Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.