Snelle en vriendelijke dienstverlening

Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat de cursisten van CVA over het algemeen zéér tevreden zijn over de dienstverlening en de kwaliteit van de opleidingen. Onze secretariaatsmedewerkers zijn opgeleid om je op een snelle manier het juiste studieadvies te geven. Zij zullen je tijdens je studietraject op alle mogelijke manieren begeleiden om er voor te zorgen dat je de perfecte opleiding krijgt. Ons motto is dan ook “Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!“.

Onafhankelijk onderzoek bewijst het!

Regelmatig laat het Centrum Voor Afstandsonderwijs haar kwaliteit en dienstverlening screenen door externe onderzoeksbureaus. Hieronder vind je enkele opmerkelijke cijfers terug die bleken uit het onderzoek van vorig schooljaar.

  • De studenten zijn het meest tevreden over de kwaliteit van het lessenmateriaal en de professionele begeleiding van hun persoonlijke docent. Meer dan 91% van de cursisten vindt dat de docenten van CVA zeer vakbekwaam en een referentie voor hun sectorgenoten zijn.
  • Meer dan 84% van de cursisten overweegt om binnen het jaar nog een tweede opleiding via CVA te volgen.
  • Meer dan 78% van de studenten vindt de opgedane kennis tijdens de opleiding voldoende om onmiddellijk aan de slag te gaan binnen het vakgebied.
  • Meer dan 31% van de mensen overweegt om onmiddellijk een zaak op te starten in bijberoep of hoofdberoep. De overige mensen verkiezen er voor om te blijven werken als werknemer in dienstverband of beschouwen de opleiding meer als een nieuwe hobby.
  • Cursisten die geslaagd zijn voor het examen na hun opleiding vermelden dit bijna allemaal op hun curriculum vitae (89%). Zij vinden het diploma van CVA een meerwaarde voor hun carrière.
  • Alle aangeschreven bedrijven (100%!) die hun personeel via CVA een opleiding lieten volgen zouden dit opnieuw doen. De meeste werkgevers overwegen ook om andere personeelsleden een bijkomende opleiding te laten volgen (69%).

Iso-gecertificeerde opleidingsverstrekker

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is bovendien ISO 9001- 2000 gecertificeerd. Dit betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures kunnen voorleggen om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen. De opleidingen, het didactisch materiaal en de studiebegeleiding voldoen aan de strengste eisen. De ISO 9001-2000 erkenning is een ijzersterke kwaliteitsgarantie.