De fantastische voordelen van de Taalschool

Zin om een nieuwe taal te leren? Doe het met de Taalschool! Bij ons geniet je vande beste prijs/kwaliteit, tal van kortingen en gratis proeflessen. Ontdek hier alle voordelen!


Op jouw niveau

We hebben taalcursussen van verschillende niveau's. Afhankelijk van je voorkennis kies je de cursus die het best bij je past. Leer je de taal specifiek om beter te communiceren tijdens het werk? Dan zijn de cursussen Zakelijk Communicatie perfect voor jou. Al onze taalcursussen zijn zeer helder geschreven, rekening houdend met de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je je nieuwe talenkennis meteen inzet in het echte leven!Les van taalprofessionals

Al onze taaldocenten hebben enkele jaren ervaring met lesgeven. Zij leren je de woordenschat en grammatica die je echt nodig hebt. Wil je zelf lesgeven aan de Taalschool? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.


Examengarantie

De Taalschool staat bekend om haar taalcursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt dan een waardevol diploma! Een herkansing nodig? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!


Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je gratis hoofdstukken. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je mag verwachten. Je bent ook elke werkdag welkom in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken. Deze gratis lessen helpen je zeker om een opleiding te kiezen.

Laag inschrijvingsgeld

Wie studeert aan het de Taalschool doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school bieden we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aan. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je goedkoop in aan de laagste prijzen op de markt.


Volg een vrijwillige stage

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat is mogelijk. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!


Altijd dicht bij jou

Voeg in je studentenprofiel interesses toe, dan houden wij je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enzovoort. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!


Een moderne school

Wist je trouwens dat je bij ons de kans hebt te kiezen voor een virtuele opleiding? Zo volg jij klassikaal les, maar helemaal van thuis uit.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-