Taalcursussen voor elk doel

Wat jouw reden ook is om een nieuwe taal te leren, bij ons vind je ongetwijfeld wat de perfecte cursus voor jou. We hebben cursussen van verschillende niveau's en rond verschillende thema's.

Voor zakenmensen

Bij de meeste jobs is het enorm handig dat je meerdere talen spreekt. Het zorgt ervoor dat internationaal contact met collega's en klanten goed verloopt. Zorg ervoor dat je zakelijk kan communiceren in verschillende talen en je zal zien dat het je carrière enorm bevordert.

Voor werkzoekenden

Een makkelijke manier om je jobkansen meteen te verhogen, is een extra taal toevoegen aan je CV. Het toont dat je moeite doet om je skills uit te breiden en het maakt je meteen internationaal inzetbaar.

Voor expats

Vertrek je binnenkort naar het buitenland voor je job? Ga voor een vlotte start door je nu al in de taal van je toekomstige werkomgeving te verdiepen. Mensen stellen het enorm op prijs dat je de moeite doet hun taal te leren.

Voor kinderen

Als je naar het buitenland vertrekt met je gezin, zorg je er best voor dat je kinderen de taal al goed beheersen. Onze taalcursussen bereiden je kinderen uitstekend voor op het leven in het buitenland.

Voor toekomstige Erasmusstudenten

Op Erasmus gaan is enorm spannend. Je komt in een volledig nieuwe omgeving terecht, in een vreemd land. Bereid je goed voor door de taal van je bestemming alvast onder de knie te krijgen.

Voor de fun!

Met taal bezig zijn is ook gewoon ontzettend leuk. Met onze taalcursussen breid je je talenkennis uit op een leuke manier. En je verhoogt tegelijkertijd je jobkansen!