companyFaqHeader

Algemeen

De Taalschool is een onderdeel van Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, afgekort CVA, één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. De Taalschool focust op de opleidingen rond taal en communicatie. Ze worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Elk diploma dat je bij ons behaalt, helpt je verder in je carrière.

Via onze school volg je cursussen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Je kiest tussen thuisstudies, groepslessen en virtual classes. Voor het volledige aanbod van onze cursussen klik je hier.

Examen & Diploma

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.

Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.

Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.