companyFaqHeader

Algemeen

De Taalschool is een onderdeel van Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, afgekort CVA, één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs. De Taalschool focust op de opleidingen rond taal en communicatie. Ze worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Elk diploma dat je bij ons kan behalen, helpt je verder in je carrière.

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Je kiest tussen thuisstudies, groepslessen en virtual classes. Voor het volledige aanbod van onze cursussen klik je hier.

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.

Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.

Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.

Opleidingen

Werk je in ploegen? Heb je afwisselend drukke en kalme periodes? Heb je enkel tijd in de vakantie of weet je nooit op voorhand wanneer je eens vrij bent? Dan is een thuiscursus ideaal voor jou.

Het grootste voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je studeert waar en wanneer je maar wil. Je kiest zelf hoe lang je over de opleiding doet (je kan examen afleggen tot 5 jaar na de start van de opleiding). De opleiding is dus eenvoudig te combineren met een job en/of een gezin!

Je maakt bovendien gebruik van de meest moderne onderwijsmiddelen. Je krijgt alle leerstof via ons online studentenplatform. Je vindt er alle leerstof, taken, oefeningen, filmpjes, enzovoort. Bovendien heb je een persoonlijke docent ter beschikking die binnen de 48 uur antwoordt op al je vragen.

Tenslotte hoef je je niet te verplaatsen. Je kan lekker thuis op de bank les volgen, of op het werk of op vakantie. Overal ter wereld kan je inloggen op het studentenplatform en je docent contacteren. Enkel voor het examen moet je je één keer aanmelden op een locatie.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven