Het Centrum voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker in Vlaanderen & Nederland voor thuisstudies in het volwassenenonderwijs. We bieden een ruime keuze van meer dan 300 opleidingen waarmee je als werknemer of zelfstandig ondernemer onmiddellijk aan de slag kunt.

Het Centrum voor Afstandsonderwijs is voor haar kantoor in Antwerpen voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een:

m/v Medewerker ‘Live Chat’/Opleidingsadviseur

Als medewerker ‘live chat’/opleidingsadviseur ben jij het eerste aanspreekpunt in de school en geef je studenten het juiste advies over onze opleidingen. Je behandelt inkomende telefoons, beantwoordt e-mails, en ontvangt ook mensen op kantoor. Het grootste deel van je tijd besteed je echter aan live chat op onze site, waarmee je gericht en snel de vragen van mensen beantwoordt. Het uitgangspunt? De student altijd op de best mogelijke manier service verlenen en maximale verkoop genereren. Jij beschikt over een grote dosis commerciële feeling.

PROFIEL

Als medewerker ‘live chat’/opleidingsadviseur beschik je over een portie commerciële feeling en een groot empathisch vermogen. Je kan je makkelijk verplaatsen in de leefwereld van jouw klanten: studenten die na het behalen van hun diploma een nieuwe carrière willen starten als werknemer of zelfstandige. Cruciaal is dat je snel kan denken en typen, onontbeerlijk om je chat-functie op een succesvolle manier uit te voeren. Je schrijft uiteraard foutloos.

Je werkt van dinsdag tot en met vrijdag, telkens van 17u tot 22u.

AANBOD

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf, waar je in jouw team meteen impact zal hebben op het bedrijfsresultaat. Je komt terecht in een systeem met heel veel structuur, gericht op efficiëntie en groei. Je kan rekenen op een degelijk loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de resultaten van het bedrijf.

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar evbo@thuisstudie.be