Cursussen voor Erasmusstudenten

Onze taalopleidingen bereiden je grondig voor op je avontuurlijke studies in het buitenland. Je leert vlot lezen, schrijven en spreken in de taal die je wilt. Zo heb je alles in huis om spontaan te communiceren met je studiegenoten, docenten en om spontaan mee te zingen met de lokale hits in de studentencafés. Alles om ten volste te genieten van deze unieke periode in je leven.

Studeer je graag op eigen tempo en neem je je voorbereiding liever helemaal zelf in handen? Dan zijn onze thuisstudies ideaal! Je krijgt alle middelen om jezelf van thuis uit te verdiepen in een vreemde taal naar keuze. Onze handboeken zijn geschreven door toegewijde docenten, vakspecialisten en bovenal taalliefhebbers. Daarbovenop krijg je vier uur intensieve online skype-begeleiding van een professionele taaldocent. Hiermee test je of je de taal echt wel beheerst op het niveau dat je wilt bereiken.


Hou je meer van een klasgerichte aanpak waar je direct met de taal aan de slag gaat? Dan zijn onze groepsopleidingen en onze virtual classes nog beter voor jou! Je krijgt les van een gepassioneerd taalleerkracht die jou rechtstreeks instrueert en motiveert in de taal die je kiest. Je maakt oefeningen, voert dialogen met je klasgenoten en krijgt direct feedback op je taalvaardigheid.

Afhankelijk van jouw leerstijl kies je je opleidingsmethode. Eén ding is zeker: je krijgt de taal helemaal onder de knie en je maakt een succes van jouw Erasmusstudies!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0