Voor de echte taalliefhebbers

Heb jij een echte talenknobbel? Wil je taal na taal toevoegen aan je arsenaal als polyglot? Dan kom je zeker aan je trekken met ons gigantisch aanbod aan taalstudies. Wij biedende beste taalcursussen aan, van Noors tot Chinees, zowel voor beginners als gevorderde taalstudenten. Onze studies hebben één doel: vlot lezen, spreken en schrijven in de taal je wil!

Onze thuisstudies zijn ideaal voor taalliefhebbers die zoveel mogelijk op eigen houtje een taal willen leren. Op eigen tempo en van thuis uit werk je stap voor stap aan jouw taalvaardigheid. Je krijgt een digitale en papieren cursus waarmee je altijd en overal aan de slag kan.

Met onze groepslessen smijt jezelf direct in de taal. Onze docenten hebben intensieve taallessen ontworpen voor mensen die snel een basisniveau willen bereiken om bijvoorbeeld in het buitenland te werken.


Omdat ons docententeam alleen maar uit rasechte taalliefhebbers en taalspecialisten bestaat krijg je veel meer dan alleen grammatica, woordenschat en uitspraak. Je krijgt ook inzicht in de cultuur van de taal, de bevolking en de geschiedenis. Dit heb je nodig als je echt spontaan wilt communiceren met moedertaalsprekers.

Wij geloven dan ook sterk in taal als een levenslange passie maar ook als een onmisbare vaardigheid op de huidige arbeidsmarkt. Door één extra taal te leren groeien jouw jobkansen reeds exponentieel! Een nieuwe taal opent talrijke deuren.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0