Studeer wat je wil, wanneer je wil

Met een studietraject op maat aan het Centrum voor Afstandsonderwijs kies je ervoor om de kennis die je hebt te verbreden of aan te vullen met een aantal opleidingen naar keuze uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen. Het succes van een studietraject op maat ligt in het feit dat je je eigen studiepakket samenstelt en zélf beslist welke modules je wil volgen. Zo sluit jouw opleiding optimaal aan bij je eigen wensen. Je geniet uiteraard ook van een korting op het volledige inschrijvingsgeld.

Wanneer kan ik starten?

Met een studietraject op maat start je wanneer je zelf wil. Onze aanbeveling is om altijd op voorhand een gesprek te hebben met één van onze opleidingsconsulenten, zodat zij jouw wensen of toekomstperspectief kent, en samen met jou het ideale traject kan uitstippelen. Maak hiervoor een afspraak op 03 292 33 30 of mail naar traject@thuisstudie.be.
Je kan ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit kan elke dag tussen 8u30 en 18u30 in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

Wat kost deze opleiding?

De prijs van een Studietraject op maat wordt bepaald door de combinatie van opleidingen die jij in jouw traject wil volgen. Indien je het door jou gewenste traject bespreekt met onze opleidingsconsulenten, zullen zij een prijs op maat maken.

Liever een vooraf uitgestippeld traject volgen?

Wil je liever jouw kennis over één thema verdiepen en een echte vakspecialist worden? Kies dan voor het studietraject Allroundopleiding, waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt.

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina met alle studietrajecten.