"Net als op het vorige evenement zijn we heel tevreden over de samenwerking. Alle materialen waren voorzien zoals afgesproken en het event zelf is probleemloos verlopen."

- Elise van Twice Events

School te Huur is met locaties in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel een van de voornaamste aanbieders van flexibele werkplekken, vergaderruimtes en leslokalen in België & Nederland.

Gespecialiseerd in leslokalen voor beauty, wellness, fashion of media richt je in onze lokalen jouw opleiding hairstyling, make-up of schoonheidszorgen in. Je bent vrij van investeren in meubilair en professionele infrastructuur.

Organiseer jij een cursus of workshop? Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor jouw evenement, brainstorm of vergadering? Nodig je klanten, collega’s of studenten uit in een adembenemend pand van School te Huur. Kies voor een van onze inspirerende locaties te Antwerpen, Gentbrugge, Hasselt of Brussel en kijk snel op de reservatiepagina naar de beschikbaarheid van jouw favoriete lokaal. Boek vandaag nog jouw evenement in de mooiste locaties van topkwaliteit! Je hebt de mogelijkheid een volledige school af te huren voor je klanten, medewerkers of personeel.

Zoeken en boeken gaat snel en eenvoudig via de zoekfunctie op de website of het nummer +32 3 292 33 33.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-