Wij spreken jouw taal

Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil de Taalschool al haar cursisten op een snelle en praktische manier aan de start krijgen van een veelbelovende carrière. Dat gebeurt via praktijkgerichte opleidingen. Met 99% van de diploma's die je bij ons behaalt, ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt.

Omdat we de focus leggen op efficiëntie, bieden we drie verschillende opleidingsmethoden aan. Concreet heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies.Je vindt gegarandeerd de opleiding die het best bij je past!

Groepslessen

Jouw taalkennis aanscherpen in groep? Dan zijn onze groepslessen iets voor jou! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

De groepslessen vinden plaats in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!


groep

Virtual classes

Zin in een klassikale opleiding zonder je te moeten verplaatsen? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou! Met de Virtuele Campus Zoom geven onze docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Volg les door je in te loggen via je studentenprofiel en communiceer makkelijk met je docent en je medestudenten. Interactieve lessen van waar je maar wil? Schrijf je dan snel in!


Virtueel

Thuisstudies

Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Inhoudelijk zijn onze groepslessen en thuisstudies vrijwel identiek. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Klaar voor de start? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!


Thuis

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0