Waarom bij ons?

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen, organiseert Taalschool daarbovenop kwaliteitsvolle taalstages. Deze vormen een unieke aanvulling op de kennis die je opdoet tijdens de praktijkgerichte cursussen. Na je opleiding en eventuele stage, ontvang je het diploma en ga je meteen aan de slag!

Volg een stage

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag gaat. Je mag tot 300 uren stage volgen. Zorg dat je je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma en start je coachingsavontuur!

Breng je stage-aanvraag in orde


Jouw diploma

Na je opleiding ontvang je van ons een diploma dat deuren opent op de arbeidsmarkt. Onze onderwijsinstelling is bekend in heel België, waardoor toekomstige werknemers en klanten jouw inspanning en talent erkennen en staan te popelen om met jou samen te werken.Met je diploma ben jij zeker van een plek op de arbeidsmarkt, zodat je al je carrièredromen waarmaakt. Je toekomstige klanten wachten op je!


interestsCarouselHeader