Onze werkwijze

Jouw opleidingstraject begint bij ons. Taalschool wil elke gemotiveerde student klaarstomen voor de toekomst tijdens een praktijkgericht taalbad. We zetten uitsluitend in op kwalitatieve cursussen en docenten én bieden verschillende opleidingsmethoden en startdata aan. Alles om jouw traject zo aangenaam mogelijk te maken!

Onze organisatie is meermaals bekroond met certificaten en erkenningen die bewijzen dat wij kwaliteitsbeheersing en -borging hoog in het vaandel hebben staan.


Kwalitatieve docenten

Onze cursussen worden gedoceerd door meer dan 3100 actieve en professionele docenten met minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar ervaring in bijberoep. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, verkiezen we mensen die bij ons gestudeerd hebben én met voortreffelijke cijfers zijn afgestudeerd.

De strenge selectieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek van 2 uur, een testles van 1 uur en een derde selectieronde waarbij vakkennis en praktijkervaring door andere docenten wordt getoetst. Op die manier verzekeren we onze cursisten zowel van kwalitatief hoogstaande opleidingen, als van bekwame docenten met een waaier aan relevante werkervaring!Flexibele opleidingen en startdata

Omdat we de focus leggen op efficiëntie, bieden we drie verschillende opleidingsmethoden aan. Concreet heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Je vindt gegarandeerd de opleiding die het best bij je past!


eCampus

Met het oog op efficiëntie blijven we daarbovenop investeren in nieuwe technologieën, zoals onze splinternieuwe online leeromgeving: eCampus. Via je persoonlijke studentenprofiel op dit platform raadpleeg je jouw eigen agenda en ontdek je nieuwe opleidingen. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0