Slaag voor jouw examen aan de Taalschool

Bij ons behaal je snel en doeltreffend jouw taaldiploma.


Gratis examen

Gratis herkansing

Waardevol diploma

Gratis verstuurd

Je hebt examengarantie

De Taalschoolstaat bekend om zijn hoogkwalitatieve cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun expertise. Het zijn ondernemers die hun vak door en door kennen en je graag hun kennis doorgeven.

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Een herkansing nodig? Dan plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt!

Jouw examen is inbegrepen

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je buist voor je examen, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Deze extra service is gratis. Je betaalt dus altijd het lesgeld dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Herkansen, zo vaak als nodig, is gratis!

Je hebt hoge slaagkansen

De Taalschool behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je zo vaak als nodig examen mag afleggen. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via de eCampus. Dat online leerplatform bevat examenvragen uit het verleden. Je hebt ook de mogelijkheid testexamens af te leggen zodat je perfect inschat of je klaar bent om te slagen.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0