Geniet van tal van voordelen en kortingen!

Zin om je toekomst in eigen handen te nemen? Dan helpt de Taalschool jou een handje. Schrijf je vandaag in en geniet van tal van financiële voordelen, kortingen en acties.

Vroegboekkorting

Tot 20% korting

Schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles of virtual class en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

Opleidingscheques

Tot €125 korting

Werknemers die loopbaanbegeleiding gebruiken, hebben recht op opleidingscheques voor alle klassikale opleidingen met minstens 32 lesuren.

Werkzoekenden

Betaal €50 minder

Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest hebben, willen we steunen. Je krijgt daarom een kortingscode voor €50 korting bij de Taalschool.

Last call korting

15% last minute korting

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen en virtual classes die binnenkort starten. Schrijf snel in en studeer voordelig.

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding met korting

Volg met loopbaancheques voordelig loopbaangeleiding bij één van onze vaste partners.