teacherLabel

Fabienne Motmans

4.5 / 5
Ik werk als freelance of vast dienstverband als administratiekracht voor middelgrote en kleine bedrijven. Ik heb een ruime ervaring bij diverse bedrijven en afdelingen in secretariaat, administratie, medisch secretariaat, assistant management, coaching…
Ik wil mijn ervaringen delen met cursisten op een praktische manier, zodat ze na de cursus klaar zijn om in de praktijk te stappen en hun mannetje/vrouwtje kunnen staan naast andere collega’s.
Door het oefenen van het zelfdenkend handelen, gaan ze dan ook met meer zelfvertrouwen hun nieuwe carrière tegemoet!

Daarnaast heb ik een eigen praktijk medisch pedicure en voetreflexologie, en ben een erkende reflexoloog door het overkoepelend orgaan Bevo, dat toezicht houdt op het feit of de erkende leden een degelijke opleiding volgden en zich tijdig blijven bijscholen.
"Ik heb mij bijgeschoold bij Hanne Marquardt, de grondlegger van de reflexologie in Europa".
Ook in deze opleidingen, werk ik met heel veel praktijkoefeningen, voor het leren voelen en kennen van ieders voeten. Zodoende bouw je ervaring op, om snel probleemsituaties te herkennen en op te lossen.

Het is mijn passie om cursisten te helpen om hun opleiding zo goed mogelijk af te ronden en dat ze vol zelfvertrouwen met voldoende kennis hun nieuwe droom kunnen starten!
readMore

Fabienne Motmans givesCourses

Word

nextStartingDate 07/09/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Word in jouw buurt.

Word

nextStartingDate 07/09/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Word in jouw buurt.

Excel

nextStartingDate 05/10/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Excel in jouw buurt.

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Word07/09/202128/09/202118:3021:30Hasselt
Word07/09/202128/09/202109:0012:00Hasselt
Excel05/10/202126/10/202109:0012:00Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.