Schenk een cadeaubon!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wil je graag je partner verrassen of is er een verjaardag in aantocht van familie of vrienden? Kies dan voor een cadeaubon van het Centrum Voor Afstandsonderwijs en geef meer dan zomaar een geschenk: geef een mooie toekomst!

De gelukkige ontvanger kan helemaal zelf kiezen uit meer dan 250 professionele opleidingen in onder andere marketing, sport, voeding, dierenzorg en IT. De cadeaubon komt steeds in een leuke verpakking en is de perfecte manier om een van je ouders, beste vriend(in) of geliefde een extra duwtje in de rug te geven om zijn/haar droom waar te maken!

Hoe werkt het?

STAP 1: Kies onderaan de pagina voor de fysieke cadeaubon of de e-giftcard.

STAP 2: Beslis zelf welk bedrag je graag wilt schenken.

STAP 3: Voeg een persoonlijke boodschap toe.

STAP 4: Geef het leveradres op of laat je bon klaarleggen voor afhaling.

Maak meteen je keuze!

Cadeaubon via de post

Op zoek naar een origineel geschenk? Geef een opleiding cadeau! Wij versturen de cadeaubon in een leuke verpakking naar de gelukkige ontvanger. De bon kan bij inschrijving zowel online als op onze locaties in Antwerpen, Gent en Hasselt gebruikt worden.

E-giftcard

Een origineel geschenk, maar nog sneller. Wij sturen de bon via e-mail naar de gelukkige ontvanger. De e-giftcard kan bij inschrijving zowel online als op onze locaties in Antwerpen, Gent en Hasselt gebruikt worden.