Studeer een jaar lang zoveel je wil!

Met het All-you-can-study traject biedt het Centrum voor Afstandsonderwijs jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Studietraject op Maat beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo kan je dus perfect verschillende Studietrajecten op Maat na elkaar – of tegelijk – volgen. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Wanneer kan ik starten?

Met een AYCS-traject start je wanneer je zelf wil. Als AYCS’er kan je rekenen op een maximale service: jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsconsulente toegewezen. Met haar heb je op voorhand een gesprek, zodat zij jouw wensen of toekomstperspectief kent, en samen met jou een aantal mogelijke planningen kan bespreken. Je hoeft je hier echter niet aan te houden, jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsconsulente blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou klaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Bel ons vooraf op 03 292 33 30 of mail naar traject@thuisstudie.be. Je kan ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit kan elke dag tussen 8u30 en 18u30 in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

Wat kost deze opleiding?

Een AYCS-traject aan Het Centrum voor Afstandsonderwijs kost 1.495 euro per jaar. Je hebt de mogelijkheid deze betaling te spreiden en per maand 125 euro te betalen in plaats van een éénmalig bedrag per jaar. De minimum looptijd van een AYCS-traject is één jaar. Voor die prijs volg jij een jaar zoveel cursussen je wil, met een maximum van 3 opleidingen tegelijkertijd.

Liever een vooraf uitgestippeld traject volgen?

Wil je liever jouw kennis over één thema verdiepen en een echte vakspecialist worden? Kies dan voor het studietraject ‘Allroundopleiding’, waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt.

Klik hier om terug te keren naar de overzichtspagina met alle studietrajecten.